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Dienstag, 5. Juli 2011

Keks der Woche / Cookie of the Week: Milky-Way-Marshmallow-Cupcakes

Leute, ich bin momentan total versessen auf Cupcakes! Das merkt Ihr spätestens beim Lesen meiner Cookie-of-the-Week-Artikel...
Und auch dieses mal stammt das Rezept wieder von der wunderbaren Seite Ohhh... Mhhh...

Dort findet Ihr auch das Rezept zu dieser Leckerei:



Da ich keine Marshmallows gefunden habe (ich war in 2 Supermärkten und in beiden war das Regal leer!), aber dafür das Fluff-Zeugs entdeckt habe, habe ich das Topping damit gemacht.
Ist zwar sehr süß aber lecker, lecker, lecker.
Hatte mich nur gefragt, was ich mit der anderen Hälfte dieses Glases machen soll... Aber inzwischen habe ich auch hierfür eine Idee entdeckt, die gleich morgen zum 2. Geburtstag unseres Kleinen ausprobiert wird! Das Ergebnis seht Ihr dann nächste Woche als Keks der Woche... hihi.


At the moment I am totally into cupcakes! Hm... I guess you already figured that one out, didn't you?
Today's recipe I found (again) at my favorite food blog Ohhh... Mhhh...!

Here's what you have to do to bake those deliciously moist cupcakes:

Ingredients:
  • 4 Milky Way bars (regular size)
  • a little bit less than 1 cup of milk + 1 tablespoon milk for melting the bars
  • 1/3 cocoa
  • 1 1/3 cups flour
  • 1/2 tablespoon baking powder
  • 1/4 teaspoon baking soda
  • a pinch of salt
  • 4 tablespoons butter, softened
  • 1/2 cup sugar
  • 1/3 cup brown sugar
  • 1 egg
  • vanilla extract
  • 12 marshmallows or 1/2 glass of marshmallow fluff vanilla
  • 12 pieces of your favorite chocolate
Preheat oven to 350°F. Put paper muffin cups into baking pan.
Melt Milky Way bars together with 1 tablespoon of milk over low heat while stirring well. When it's melted let cool down for about 15 minutes.
Meanwhile mix cocoa, flour, salt, baking powder and baking soda.
Mix butter, sugars and vanille with an electric mixer at high speed. Add the egg and mix for another 30 seconds.
Now pour in the melted Milky Ways and mix again for 30 seconds.
Add milk and flour-mixture alternately until everything is well blended but don't overmix!
Pour the mixture into the muffin cups - but careful not more than 2/3 of the cup should be filled!
Bake for 22-24 minutes. Take out and let them cool completely.

Now preheat oven grill and put the muffins on a baking sheet. Put one marshmallow or about 1 teaspoon of fluff on top. Put them underneath the grill and watch them! This could only take seconds until the marshmallows get soft and brown! Take them out when the marshmallows turn lightly brown on top and press down immediately with the back of a spoon.
Stick in one piece of your favorite chocolate.

Mine turned out very soft and soooooo good!

Bianca

3 Kommentare:

Shushan hat gesagt…

Der sieht wieder absolut unwiederstehlich aus! Dieses Fluffzeugs sehe ich auch immer im Supermarkt stehen und würde ja gerne mal ein bisschen was probieren, aber mich hat bisher auch immer die Größe des Glases abgeschreckt. Bin ja gespannt, was Du daraus noch so zauberst.
Liebe Grüße,
Shushan

Tesca hat gesagt…

Mmhh, sieht wie immer total zum Anbeißen aus. Bin auch ein Cupcake Lover, wenn die nicht nur immer so viel Zucker hätten... Kennst du eigentlich die Seite http://www.cakespy.com/ ? Hier gibt es auch immer nette Keksrezepte, Geschichten über Zuckerbäcker, etc.
Lieben Gruß Tesca

Georgianna hat gesagt…

Good grief these look incredible!!

How are you Bianca? So good to hear from you. I missed you.

I'm happy you enjoyed the photos from Monet's garden. :)

Have a great Sunday!

xo – g